Μπείτε στο Club

Γιατί να Γίνω Μέλος του Συλλόγου;

Όταν γίνετε μέλη του Σ.Φι.Π. Κιλκίς θα μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με άλλους ποδηλάτες που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς, είτε ψάχνετε πληροφορίες για το που να πάτε για ποδήλατο, είτε ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε αγώνες, είτε θέλετε απλά να κάνετε χαλαρές βόλτες σε όμορφα μέρη, είτε θέλετε να προωθήσετε κι εσείς το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς στην πόλη.

Μερικά από τα οφέλη των ενεργών μελών του συλλόγου είναι:

  • Συχνό ενημερωτικό δελτίο με email – νέα και δράσεις του Σ.Φι.Π. Κιλκίς
  • Ευκαιρίες να εξερευνήσετε νέα μέρη – συχνές βόλτες τοπικά αλλά και εκδρομές που οργανώνονται από το σύλλογο
  • Εκπτώσεις από τοπικές επιχειρήσεις με αθλητικό και ποδηλατικό εξοπλισμό και υπηρεσίες
  • Θα μπορείτε να βοηθήσετε στη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης
  • και άλλα…

Ο σύλλογος αποτελείται και λειτουργεί αποκλειστικά από εθελοντές που πάντα ψάχνουν νέους τρόπους να κάνουν την ποδηλατική εμπειρία πιο συναρπαστική και πιο προσβάσιμη.

Θα ήμασταν χαρούμενοι να σας είχαμε μαζί μας στις βόλτες μας.

Κόστος Εγγραφής/Ετήσια Συνδρομή

Η εγγραφή στο σύλλογο είναι δωρεάν ενώ η ετήσια συνδρομή είναι μόνο 10€ η οποία ισχύει από 1η Ιανουαρίου μέχρι 31η Δεκεμβρίου.

Για να γίνετε μέλη, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ολοκληρώσουμε την εγγραφή. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6945791474 ή να επισκεφτείτε τα γραφείο του συλλόγου μας κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις ώρες 6-8μμ στην πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς, κατάστημα Β4 (http://goo.gl/maps/CXlmN)

Σ. Φι. Π. Κιλκίς

Advertisements